Harrastenyrkkeily

Harrastenyrkkeily on todellista kuntonyrkkeilyä!

 

Oulun harrastenyrkkeily on ohjattua kuntonyrkkeilyä. Se on turvallista, kuntoa kohottavaa sekä tottakai myös hauskaa! Tunneilla opit erilaisia nyrkkeilytekniikoita ammattitaitoisten  oululaisten nyrkkeilyvalmentajien opastuksella. Kuntonyrkkeilytunneilla vallitsee hyvä yhteishenki ja kannustava ilmapiiri. Harrastusnyrkkeilytunneilla on aina nyrkkeilyvalmentaja, joka opastaa ja valvoo harjoittelua. Valmentaja huolehtii, että harjoittelu Tuira Fight Club:n tunneilla on turvallista ja mukavaa!

 

Ohjatuilla nyrkkeilytunneilla kunto kasvaa ja nyrkkeilytekniikka kehittyy. 

 

Tuntien aikana kuntonyrkkeilyharjoituksia tehdään yhdessä treenikaverin kanssa sekä myös erikseen nyrkkeilysäkin kanssa. Sinun ei tarvitse osata lyöntejä eikä nyrkkeilytekniikoita etukäteen ollenkaan, sillä kaikki tullaan opettamaan sinulle ohjatusti tuntien aikana. Olitpa sitten aloittelija tai vanha konkari, niin tervetuloa mukaan treenaamaan nyrkkeilyä ja kohottamaan kuntoa mahtavaan seuraan!

 

  • Lämmittely on tärkeä osa nyrkkeilyharjoittelua. Lämmittelyssä keskitytään kehon venyttämiseen ja lihasten aktivointiin.
  • Tekniikkaharjoittelussa keskitytään nyrkkeilytekniikan opetteluun ja hiomiseen.
  • Venyttely on tärkeä osa nyrkkeilyharjoittelun päättämistä. Venyttelyssä keskitytään lihasten rentouttamiseen ja venyttämiseen.

 

Niska ja hartiat jumissa?

 

Kärsitkö toisinaan niska tai hartiakivuista? Tiesitkö, että kuntonyrkkeilystä voi olla apua myös lihasjumien hoitoon. Kuntonyrkkeily on loistava tapa vahvistaa lihaksia, hoitaa niveliä sekä parantaa tasapainoa ja koordinaatiota. Kuntonyrkkeily on kokonaisuudessaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen huoltoa. Toisinaan nyrkkeilytuntien aikana saattaa myös arjen askareet unohtua, stressi helpottua ja mieli rentoutua!

Kuntonyrkkeily Tuira Fight Club T.F.CKuntonyrkkeily Tuira Fight Club T.F.CKuntonyrkkeily Tuira Fight Club T.F.CKuntonyrkkeily Tuira Fight Club T.F.CKuntonyrkkeily Tuira Fight Club T.F.C

Kuinka aloitan nyrkkeilyharrastuksen Oulussa?

Harrastenyrkkeilyn aloittaminen on erittäin helppoa. Ensimmäisille nyrkkeilytunneille tarvitset vain sisäliikuntavaatteet sekä kengät. Omia nyrkkeilyhanskoja ei ole pakko hankkia, sillä Tuira Fight Club (T.F.C) seuran tiloista löytyy useita eri kokoisia nyrkkeilyhanskoja.

 

Harrastenyrkkeilyssä sinä olet itsesi paras vastustaja! Sinä määräät tahdin, kuinka tehokkaasti ja kovaa haluat treenata nyrkkeilyä.


Älä enää mieti, vaan aloita treenaaminen nyt!